Wednesday, March 18, 2009

Aku,Dia dan Ari...

hye there..

well..hari ni dh masuk hari ke brapa ntah hp aku tak berfungsi dgn baik.check punya check rupa-rupanya mikropon yg rosak.patutla tiap kali aku angkat tepon, org yg call aku tu tak dgar sora aku.penat aku dok "hello..hello..hello".ni msti sbb hp aku ni tjatuh dgn tragis ats lantai simen tempoh hari.haih~terbatas sgala aktiviti komunikasi aku.seb baik sms buleh pakai.kalo tak,ada yg kna tauk ikut tingkap lpas ni.tapikan ada gak la hikmahnya aku tak dpat berkomunikasi tu.selain daripada angka bil yg menurun,secara tidak langsungnya aku telah memberi latihan praktikal yang tuntas kpada papa untuk berSMS.haha.skrang ni papa dh laju oo balas msg aku.hebatlah papa.hehe.tp malangnya,kaedah ini tak berkesan bt mama sbb stiap kali aku msg replynya msti tgh mlm tersebut atau keesokkan harinya.jd,utk berkomunikasi dgn lancar ngan parents, aku hanya sms dgn papa ja la.dan harapnya d sampaikan kpd mama.ampun mama.he~

isk..susahla tak buleh ckap2 thru hp ni.aritu Ari mrajuk.dia mrajuk ngan aku sbb tinggal dia dlm2 hujan tu.aisey,aku ingatkan dia ok.tak tau plak dia sensitif.dah la aku tak brapa reti bab2 memujuk ni.kalo pasal Ari ni buleh bt aku tak dak mood andai dia mrajuk ngan aku.kaedahnya,tpaksala aku tepon mereka yg bpengalaman untuk mintak pendapat, guna public phone.haa..back tu the basic..tringat plak zaman skolah menengah rendah dulu.kalo nk suro mama or papa mai amik aku lpas klas tambahan kt skolah,bgitulah caranya.jenuh nk kena cari duit syiling.seb baik gak la aku ada bt koleksi duit syiling kt sni.haih~

back to Ari..then,ptg tu aku pjuk2 skit,trus dh ok.ahhh..lega..tp dalam hati tetap berkata "ngada2 jugak la dia ni.."..haih..tp apa2 pun aku tetap akan mencuba menyayangi Ari..give me some times,orait dear? =)

6 comments:

  1. cayammmmmmmmmm!!!!!!~!

    siapakah ARI??????????
    skandal terbaru kahh????

    ReplyDelete
  2. hikhikhik..
    ha'ah..someone new in my life.. =)

    ReplyDelete
  3. oooooooo....
    yamm dah pndai berahsia ekkkk...
    xmo banje big apple dahhh hee~~

    ReplyDelete
  4. sapakah ari? saya turut tertanya2 nih!

    ReplyDelete
  5. to amalini mustapha :
    ala ling..mau big apple lg..huhu~

    to fairuzara:
    haaa...nnt sy crita kt awk..hikhik~

    ReplyDelete