Sunday, August 2, 2009

high~

Aku ketika ini menaip di bawah pengaruh dadah..aku tengah high..macam ni kot gamaknya perasaan tengah high..laloq dan khayal..bayangkan nak pejamkan mata untuk tido pon aku rasa macam berkhayal..high..ntah..tak boleh nak describe dengan kata2..

kenapa di bawah pengaruh dadah?sebabnya aku baru ja lepas kena suntik di lengan akibat elergiku datang kembali..pegi Pusat Kesihatan Universiti dengan anne tadi,terus ke bahagian kecemasan..duduk2,kena check blood pressure dan body temperature oleh sorang Medical Assisstant,lelaki okeh..seronok kau raba2 lengan aku yeh..pastu siap kena perli2 lagi katanya kenapa tak datang pagi2 time maghrib ni baru tehegeh2 nak datang, Doktor tengah rehat..ehh,dia tanya kenapa tak datang pagi2 ja,tapi aku yang exaggerate lebih sebab cara dia tanya aku seolah2 itu yang dia cuba nak sampaikan..huhh~

kenapa elergi?aku pun takda jawapan untuk itu..awal pagi tadi dalam pukul 2-3 pagi aku dah start gatal2 satu badan..garu punya garu saling tak tumpah seperti kelakuan ungka yang kegatalan,tetiba naik la plak benjol2 gatal 1 badan..alaa,benjol cam kena gigit nyamuk tu tapi kau gandakan 4 kali lagi saiznya..1 badan okeh..termasukla mukaku yang menawan ini (okeh,makin teruk aku rasa khayalan lepas kena suntik ni)..kemudian aku buat tidak tahu saja, just sleep like a baby..bangun2 pagi aku tengok Alhamdulillah dah ok..akan tetapi bila petang menjelma gatal2 itu datang kembali..rujuk pada anne,yang datang ke bilik sambil membawa sebungkus plastik kecil garam kononnya nak di buat ubat sapu ke badan, diputuskan pergi ke Pusat Kesihatan Universiti saja sebab dah makin teruk..sampai di Pusat Kesihatan Universiti,nahhhh satu shot untuk aku~


p/s : rasa high ni sungguh pelik..

6 comments:

  1. owhh..tuan rumah ada ja bro..tapi sibuk la sikit spanjang bulan posa nih..tak sempat nak buat entry baru..hehe..

    ReplyDelete
  2. hye azlizan adila =)
    mesti la sy ingat..kawan rapat masa kat terengganu dulu..hehe

    ReplyDelete
  3. owh my sayang..i rindu u juga..sorry terpaksa mengabaikan u sbulan ni..huhu..nnt lpas raya kita date puas2 eh..huhu~

    ReplyDelete